• Adres :  İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pufa Plaza Kat:1 No 103
  •  
  •  
  • Email :  info@kovalentteknoloji.com

Bariyer ve Plaka(PTS) Sistemleri

bariyer_plaka-tanima2_463.jpg

Araç Bariyer Sistemi Nedir?

Araç Bariyer sistemi: Herhangi bir işetmeye veya kişilere ait özel alan otoparklarında araç takibi ve geçişleri kontrol altına almak için kullanılan sistemlerdir.

Bariyer sistemi çeşitleri nelerdir?

Günümüzde araçlar için en çok kollu bariyer sistemi kullanılmakla beraber aşağıda yer alan bariyer sistemleri de kullanılmaktadır. Bunlardan Şerit Bariyer, Akordiyon Bariyer ve Zincirli Bariyer daha çok insan geçişlerini kontrol etmek için kullanılan manuel sistemlerdir. Kollu Bariyer, Mantar Bariyer ve Road Blocker ise mekanik, elektrik, elektronik devre bileşenlerinden oluşmakta olup, Kontrol butonları, Kumanda, Proximity kart okuyucuları, HGS veya Plaka tanıma sistemleri ile kontrol edilebilirler. Ayrıca Otomatik bariyer sistemleri avm ve özel otopark gibi yerlerde ücretlendirme işlemleri için de kullanılmaktadır.

-Kollu Bariyer Sistemi

-Mantar Bariyer Sistemi

-Road Blocker

-Şerit Bariyer

-Akordiyon Bariyer

-Zincirli Bariyer

Otomatik Kollu Park Bariyer Sistemi

Gelişmiş yazılımlar sayesinde Geçiş Kontrol Sistemleri ve Personel Devam Kontrol Sistemleri (PDKS) ile de entegre olarak çalışabilen otomatik kollu park bariyer sistemi, temel olarak elektrik motoru bulunan bir kol mekanizmasına (elektrik ve mekanik donanım) ve sistemin beyni olarak adlandırabileceğimiz elektronik kontrol kartlarına sahip sistemlerdir. Bu sistem isteğe bağlı olarak uzaktan kumanda başta olmak üzere, buton kontrolü, KGS, OGS, Proximity kart okuyucu sistemleri ve diğer tüm doğrudan geçiş sistemleri ile birlikte kullanılabilir. Genellikle otoyolların girişinde yer alan KGS, OGS gibi sistemlerde kullanılan otomatik kollu park sistemleri, ülkemizde birçok alanda da karşımıza çıkmaktadır. Örneğin; toplu konutların bulunduğu site girişlerinde, bina girişlerinde, avm’lerde, işletmelere ait özel otoparklarda ve şehir merkezlerinde bulunan belediyeler ile özel sektör tarafından işletilen ücretli otoparklarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Mantar Bariyer Sistemi

Çoğunlukla araç trafiğine kapatılmış caddelerde kullanılan mantar bariyer sistemleri, aynı zamanda güvenliğin üst seviyede tutulması gereken alışveriş merkezlerinde ve bina önlerinde de kullanılmaktadır. Uzaktan kumanda, kart okuma, saat uygulaması veya buton kontrolü ile kullanılabilen mantar bariyerlerin sıvı basıncı vasıtası ile çalışan hidrolik motorlu ve hava basıncı vasıtası ile çalışan pnömatik motorlu modelleri mevcuttur. Mantar bariyer sistemleri gereksinimler doğrultusunda istenilen boy ve genişlikte üretilebilmektedir.

mantar-sistemi286_042.jpg
nice-bariyer-sistemleri763_4743.jpg

Bariyer Sistemlerinde Neden Biz?

-Ücretsiz keşif yapılarak profesyonel olarak sisteminiz projelendirilir; ihtiyaçlarınız doğrultusunda gerekli ve doğru ürünler tercih edilerek maksimum fayda sağlayacak şekilde bir sisteme sahip olursunuz.

-Ürünlerimiz uluslararası standartlara sahip olup, 2 yıl boyunca üretim hatalarına karşı garantilidir. Ayrıca kurulum hatalarından oluşan arızalar da firmamız tarafından garanti kapsamındadır.

-Verilen tüm hizmetler sonrasında detaylı kullanıcı eğitimleri verilerek, sistemin kullanıcı tarafından en etkin şekilde kullanılması sağlanır.

-Firmamızdan satın almış olduğunuz ürünler ve hizmetler ile ilgili 7/24 kullanıcı desteği sağlanır.