• Adres :  İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pufa Plaza Kat:1 No 103
  •  
  •  
  • Email :  info@kovalentteknoloji.com

Hizmetlerimiz

kamera-montaj-kurulum158_2639.jpg

Montaj ve Kurulum Hizmetleri

Bir sistemin sağlıklı çalışması ve sorun çıkarmaması için projelendirmeden sonra en önemli aşama montaj ve kurulumdur. Profesyonel anlayış ve tecrübe ile bütünleşen bir montaj/kurulum kullanıcıya uzun vadede verim sağlamakla beraber, sistem maliyetlerini oldukça düşürür.

Bu bağlamda Kovalent Teknoloji olarak, müşteri memnuniyetini maksimize etmek amacıyla montaj ve kurulumlarımızı en kaliteli işçilikle gerçekleştiriyoruz. Montaj ve Kurulum aşamalarımızı aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

- Projelendirme ile beraber doğru yerde, doğru ürün kullanmak,
- Montaj esnasında kaliteli ürün ve sarf malzeme kullanarak sonlandırma yapmak,
- İhtiyaçlar ve gereksinimler doğrultusunda sistem ayarlarını, son test ve kontrolleri yapmak,
- Kullanıcı eğitimlerini gerçekleştirmek,
- Projeyi çalışır ve sorunsuz olarak teslim etmek.

Servis ve Bakım Hizmetlerimiz

Bir güvenlik projesinin uzun vadede kârlı ve verimli olabilmesi için servis veren teknik ekibin kalitesi ve sistemlere yapılan düzenli bakım büyük önem taşır. Kovalent Teknoloji, alanında uzman ekibiyle servis ve bakım hizmetlerini profesyonelce gerçekleştirmektedir.

Kalite anlayışımız çerçevesinde; 7/24 telefon, e-mail veya mesaj yoluyla bizlere ulaşabilir, servis talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca bakım hizmetlerimiz kapsamında periyodik bakımlar gerçekleştirerek sisteminizin performansını üst seviyelere taşıyoruz.

servis-ve-bakim-hizmetleriniz115_349.jpg
ariza-onarim-hizmetleri519_2954.jpg

Arıza ve Onarım Hizmetlerimiz

İster daha önceden, isterse Kovalent Teknoloji’den almış olduğunuz ürün ve hizmetler olsun, diğer hizmetlerimiz gibi müşterilerimizin daima yanında yer almak, çözümlerimizi sunmak ve kaliteli hizmet vermek temel prensibimizdir. Bu bağlamda Kovalent Teknoloji olarak ilk servis ile beraber arızalı ürünlerin kaynağını tespit edilir ve yerinde onarımını yapılır.

Şayet yerinde onarım yapılamazsa ürün servise alınır, inceleme ve kontrollerden sonra tarafınıza son durum hakkında bilgilendirme yapılır. Kovalent Teknoloji tüm bu işlemleri tüketici hakları ve yasal çerçeveler doğrultusunda gerçekleştirir.

Uzak izleme ve Destek Hizmetlerimiz

Uzak İzleme Hizmetlerimiz

Eviniz, işletmeniz veya tesisinizi, kamera ve alarm sistemleri ile izleyebilir, mobil uygulamalar ile beraber çok kısa sürelerde alarmları teyit edebilirsiniz. Böylelikle güvenlik birimlerini yanlış alarmlar yüzünden meşgul etmemiş olursunuz. Ayrıca teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile beraber kamera sistemleriniz ile sınır kontrolleri, alan ihlalleri, hat ihlalleri gibi akıllı analizleri gerçekleştirerek evinizi veya işletmenizi koruyabilirsiniz. Entegre anons sistemleri kullanabilir, böylelikle kötü niyetli kişiler üzerinde caydırıcı etki yaratarak, eylem gerçekleşmeden engelleyebilirsiniz.

Destek hizmetlerimiz

Öncelikle firmamızdan almış olduğunuz ürün ve hizmetlerimizin daima arkasında olduğunu belirtmek isteriz. Firmamız bu kapsamda müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Desteğe ihtiyaç duyduğunuz her zaman (7/24) telefon, e-mail veya mesaj ile bizlere ulaşabilirsiniz.

uzak-izleme-ve-desktek-hizmetlerimiz676_358.jpg